September 2021

You are browsing the site archives by month.

Τμήμα Ζωγραφικής Εφήβων

Με χαρά σας ανακοινώνουμε, πως το Εργαστήρι Τέχνης “Ζωγραφίζω” προσφέρει, πλέον, σε παιδιά από ‘Α Γυμνασίου έως ‘Γ Λυκείου την δυνατότητα εγγραφής σε ένα καινούργιο τμήμα Ζωγραφικής Εφήβων (πέραν του ήδη υπάρχοντος Τμήματος Σκίτσο-Κόμικ), στο οποίο οι μαθητές θα έχουν την ευχέρεια πέραν της ζωγραφικής, να έρθουν σε επαφή και με διαφορετικές τεχνικές (πχ. σχέδιο, πηλό, κολάζ, χαρτοκοπτική, τρισδιάστατες κατασκευές, ασκήσεις σύνθεσης, γλυπτική κ.ά.), προσαρμοσμένα, φυσικά, στο γνωστικό και ηλικιακό επίπεδο των παιδιών.

Έναρξη Τμήματος Ζωγραφικής Ενηλίκων

Με χαρά σας ανακοινώνουμε, πως το Τμήμα Ζωγραφικής Ενηλίκων έχει ήδη ξεκινήσει μαθήματα, τα οποία λαμβάνουν χώρα στο εργαστήρι επί της οδού Ναρκίσσων 12, Νέο Ηράκλειο (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ).

Έναρξη Τμήματος Αρχιτεκτονικής

Με χαρά σας ανακοινώνουμε, πως το Τμήμα Προετοιμασίας για Αρχιτεκτονική έχει ήδη ξεκινήσει μαθήματα, τα οποία λαμβάνουν χώρα στο Εργαστήρι επί της οδού Ναρκίσσων 12, Νέο Ηράκλειο (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ).

Έναρξη Τμήματος Προετοιμασίας Καλών Τεχνών

Με χαρά σας ανακοινώνουμε, πως το Τμήμα για εισαγωγή σε Σχολή Καλών Τεχνών έχει ήδη ξεκινήσει μαθήματα, τα οποία λαμβάνουν χώρα στο εργαστήρι επί της οδού Ναρκίσσων 12, Νέο Ηράκλειο (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ).

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Σας ανακοινώνουμε με χαρά την έναρξη των μαθημάτων για το τμήμα προετοιμασίας για εισαγωγή σε Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο για τα έτη 2021-2022.

-Η έναρξη των τμημάτων θα πραγματοποιηθεί για το τμήμα του Σαββάτου, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, και αντίστοιχα για το τμήμα της Τετάρτης, την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021.

Τα μαθήματα του τμήματος προετοιμασίας για εισαγωγή σε Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο θα πραγματοποιούνται στον χώρο μας στην οδό Ελπίδος 31, Νέο Ηράκλειο.

Παράλληλα, σας ενημερώνουμε, πως για την είσοδο των μαθητών στον χώρο του Εργαστηρίου απαιτείται σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας είτε επίδειξη αρνητικού self test εντός 24 ωρών είτε επίδειξη σχολικής κάρτας υγείας.

Καλή Σχολική Χρονιά!!