October 2020

You are browsing the site archives by month.

Όταν ένας κύκλος κλείνει, ένας καινούργιος ξεκινά! Ένα βίντεο, που μεν, δυστυχώς, δεν καταφέραμε να δούμε το καλοκαίρι, δεν παύει, όμως, να μας θυμίζει πόσο όμορφα και δημιουργικά κύλησε η προηγούμενη χρονιά παρά τις όποιες αντιξοότητες, ένα βίντεο με τις απίστευτες δημιουργίες των μαθητών μας στο Τμήμα προετοιμασίας για εισαγωγή σε Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο τα έτη 2019-2020 !!

Όταν ένας κύκλος κλείνει, ένας καινούργιος ξεκινά! Ένα βίντεο, που μεν, δυστυχώς, δεν καταφέραμε να δούμε το καλοκαίρι, δεν παύει, όμως, να μας θυμίζει πόσο όμορφα και δημιουργικά κύλησε η προηγούμενη χρονιά παρά τις όποιες αντιξοότητες, ένα βίντεο με τις απίστευτες δημιουργίες των μαθητών μας στο Παιδικό Τμήμα ΄Β τα έτη 2019-2020 !!

Όταν ένας κύκλος κλείνει, ένας καινούργιος ξεκινά! Ένα βίντεο, που μεν, δυστυχώς, δεν καταφέραμε να δούμε το καλοκαίρι, δεν παύει, όμως, να μας θυμίζει πόσο όμορφα και δημιουργικά κύλησε η προηγούμενη χρονιά παρά τις όποιες αντιξοότητες, ένα βίντεο με τις απίστευτες δημιουργίες των μαθητών μας στο Παιδικό Τμήμα Ά τα έτη 2019-2020 !!

Σας ενημερώνουμε, ότι την Τετάρτη 28/10/2020 το Εργαστήρι μας θα παραμείνει κλειστό λόγω αργίας της 28ης Οκτωβρίου Θα είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία. Σας ευχαριστούμε πολύ!!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη των μαθημάτων του Προσχολικού μας Τμήματος, το οποίο θα διενεργείται κάθε Πέμπτη και ώρα 18:00-18:50 μ.μ στον χώρο μας στην οδό Ελπίδος 31, Νέο Ηράκλειο.

Το Εργαστήρι Τέχνης “Ζωγραφίζω” προσφέρει, πλέον, σε παιδιά από ‘Α Γυμνασίου έως ‘Γ Λυκείου την δυνατότητα εγγραφής σε ένα καινούργιο τμήμα Ζωγραφικής Εφήβων (πέραν του ήδη υπάρχοντος Τμήματος Σκίτσο-Κόμικ), στο οποίο οι μαθητές θα έχουν την ευχέρεια πέραν της ζωγραφικής, να έρθουν σε επαφή και με διαφορετικές τεχνικές (πχ. σχέδιο, πηλό, κολάζ, χαρτοκοπτική, τρισδιάστατες κατασκευές, ασκήσεις σύνθεσης, γλυπτική κ.ά.), προσαρμοσμένα, φυσικά, στο γνωστικό και ηλικιακό επίπεδο των παιδιών. Υ.Γ Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε, παρακαλούμε, επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω προσωπικού μηνύματος, είτε μέσω email, αλλά και τηλεφωνικά στα εξής τηλέφωνα: 2169006621, 2102855142 ( Ώρες επικοινωνίας: 17:00-21:00 καθημερινά).

Το 9ο τεύχος του Comic Cultura είναι online και έχω έναν λόγο παραπάνω να χαίρομαι γι’αυτό. Γιατί με το τεύχος αυτό ξεκινάει και επίσημα η συνεργασία του εργαστήρι τέχνης ‘ζωγραφίζω’ με το περιοδικό! Από τώρα και στο εξής θα μπορείτε να δείτε στις σελίδες του 2 έργα μαθητών μας κάθε φορά, ξεκινώντας με κόμικς από τις υπερταλαντούχες Ariadne Tzoun και Άρτεμις Λιάκου. Εξωφυλλάρα από τον Nikos Kabasele

Με αφορμή την έναρξη των παιδικών μας τμημάτων από 18/09/2020, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως για την διασφάλιση της υγείας των μαθητών μας δεν επιτρέπεται πλέον η χρήση των υλικών του Εργαστηρίου από κοινού απ όλους τους μαθητές των παιδικών μας τμημάτων. Για τον λόγο αυτό, το Εργαστήρι θα παρέχει στους μαθητές του ένα ατομικό βαλιτσάκι εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα υλικά ζωγραφικής.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε, πως το Τμήμα Ζωγραφικής Ενηλίκων έχει ήδη ξεκινήσει μαθήματα, τα οποία λαμβάνουν χώρα στο εργαστήρι επί της οδού Ναρκίσσων 12, Νέο Ηράκλειο (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Με χαρά σας ανακοινώνουμε, πως το Τμήμα Προετοιμασίας για Αρχιτεκτονική έχει ήδη ξεκινήσει μαθήματα, τα οποία λαμβάνουν χώρα στο Εργαστήρι επί της οδού Ναρκίσσων 12, Νέο Ηράκλειο (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ).

Η εικόνα ίσως περιέχει: παπούτσια