SUMMER CAMP – «Πολύχρωμες Διαδρομές…Τοπία και Πόλεις Μαγικές!»

 Καλοκαίρι, η αγαπημένη εποχή των παιδιών, έρχεται και φέρνει μαζί της ατελείωτες δυνατότητες για διασκέδαση και δημιουργία! Στο summer camp μας, οι μικροί μας φίλοι θα ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες και θα ανακαλύψουν τον κόσμο της ζωγραφικής και της χειροτεχνίας, θα ασκήσουν το σώμα τους με γυμναστικές ασκήσεις και με ατελείωτα παιχνίδια, θα εκφραστούν με μουσική και χορό, θα απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες και θα διασκεδάσουν με επιτραπέζια παιχνίδια!

Σχεδιάζουμε το πρόγραμμά μας με αγάπη και φροντίδα με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών μας, έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης. Προσαρμόζουμε τις δραστηριότητες ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντα των παιδιών μας, δημιουργώντας έτσι μια ασφαλή και δημιουργική ατμόσφαιρα.

Σας περιμένουμε να ζήσουμε μια αξέχαστη περιπέτεια και να ανακαλύψουμε τοπία και πόλεις μαγικές μέσα από τον κόσμο της τέχνης!

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SUMMER CAMP»

8:30-9:00 Προσέλευση
9:00-10:00 Γυμναστική
10:00-10:30 Δεκατιανό
10:30 -13:00 Εικαστική Δραστηριότητα
13:00-13:30 Μεσημεριανό
13:30-15:00 Δραστηριότητες: ταινίες, μουσικοκινητική, επιτραπέζια
15:00-15:30 Αποχώρηση

Το εργαστήρι προσφέρει φρούτο, χυμό και νερό.
Το δεκατιανό (προαιρετικά σε περίπτωση που δεν του αρέσει κάποιο φρούτο) και το μεσημεριανό το φέρνουν από το σπίτι. Είναι σημαντικό το μεσημεριανό να μπαίνει σε μπολ που μπορεί να ζεσταθεί σε φούρνο μικροκυμάτων.

Τα μαθήματα του summer camp διεξάγονται επί της οδού Ελπίδος 31, Ηράκλειο Αττικής

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2102855142

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΦΗΒΙΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ

Το Εργαστήρι Τέχνης “Ζωγραφίζω” σας προσκαλεί σε μια εικονική έκθεση που παρουσιάζει τα έργα των μικρών μας καλλιτεχνών από το τμήμα προεφηβικής ζωγραφικής και προετοιμασίας για την εισαγωγή στα καλλιτεχνικά γυμνάσια. Η έκθεση περιλαμβάνει δημιουργίες μαθητών που αγαπούν τη ζωγραφική και θέλουν να προετοιμαστούν για τις εισαγωγικές εξετάσεις των καλλιτεχνικών γυμνασίων, υπό την επιμέλεια της δασκάλας Μαιρη-Έλεν Σαβράνη. Οι νεαροί καλλιτέχνες παρουσιάζουν το ταλέντο και τη φαντασία τους μέσα από τα έργα τους, τα οποία αναδεικνύουν τη δημιουργικότητα και την αφοσίωσή τους στην τέχνη. Αυτή η εικονική έκθεση προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε και να θαυμάσετε το πάθος και την προσπάθεια των μαθητών μας, καθώς και να υποστηρίξετε το καλλιτεχνικό τους ταξίδι.

Παρακάτω θα βρείτε το link για την παρακολούθηση της εικονικής έκθεσης των καλλιτεχνών μας.

https://www.artsteps.com/view/6687d4229a7427db7baaf1ae

SUMMER CAMP 2024 – «Καλοκαιρινή Καλλιτεχνική Απόδραση: Ζωγραφίζοντας το Καλοκαίρι!»

Καλωσορίσατε στο καλοκαιρινό μας camp, όπου η τέχνη συναντά τη φαντασία και η δημιουργικότητα ανθίζει! Με υλικά ζωγραφικής, ειδικά για τους μικρούς μας καλλιτέχνες, και εμπνευσμένες οδηγίες, τα παιδιά θα ανακαλύψουν τον κόσμο της τέχνης με παιχνιδιάρικο τρόπο. Θα δημιουργήσουν από κοινού μοναδικά έργα, ενθαρρύνοντας την ομαδικότητα και την αυτοέκφραση. Μέσα από ομαδικά παιχνίδια και δραστηριότητες, τα παιδιά θα αναπτύξουν τη φαντασία τους και θα αποκτήσουν μοναδικές αναμνήσεις. Ελάτε να ζωγραφίσουμε το καλοκαίρι με χρώματα και ιστορίες που μόλις ξεκινούν!

Σχεδιάζουμε το πρόγραμμά μας με αγάπη και φροντίδα με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών μας, έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης. Προσαρμόζουμε τις δραστηριότητες ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντα των παιδιών μας, δημιουργώντας έτσι μια ασφαλή και δημιουργική ατμόσφαιρα.

Σας περιμένουμε να ζήσουμε μια αξέχαστη περιπέτεια γεμάτη φαντασία και δημιουργικότητα ανακαλύπτοντας τον κόσμο της τέχνης!!!

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SUMMER CAMP»

8:30-9:00 Προσέλευση
9:00-10:00 Γυμναστική
10:00-10:30 Δεκατιανό
10:30 -13:00 Εικαστική Δραστηριότητα
13:00-13:30 Μεσημεριανό
13:30-15:00 Δραστηριότητες: ταινίες, μουσικοκινητική, επιτραπέζια
15:00-15:30 Αποχώρηση

Το εργαστήρι προσφέρει φρούτο, χυμό και νερό.
Το δεκατιανό (προαιρετικά σε περίπτωση που δεν του αρέσει κάποιο φρούτο) και το μεσημεριανό το φέρνουν από το σπίτι. Είναι σημαντικό το μεσημεριανό να μπαίνει σε μπολ που μπορεί να ζεσταθεί σε φούρνο μικροκυμάτων.

Το summer camp διεξάγεται επί της οδού Ναρκίσσων 12, Ηράκλειο Αττικής (πλησίον ΗΣΑΠ).

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει, προλάβετε θέση!

Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες καλέστε μας στο 2102855142 ή στο 6955499047 καθημερινές 17:30-21:00 και Σάββατο 10:30-17:00.

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΕΧΝΗΣ «ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ»


Notice: Undefined index: file in /home2/spyrosnakas/public_html/blog/wp-includes/media.php on line 1558

Notice: Undefined index: file in /home2/spyrosnakas/public_html/blog/wp-includes/media.php on line 1574

Το Εργαστήρι Τέχνης «Ζωγραφίζω» με χαρά σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΒΙΛΑ ΣΤΕΛΛΑ» ( Οδός Γαλήνης και Σοφίας, Ηράκλειο Αττικής) Πέμπτη 6.06.2024 18:00 η ώρα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΠΕΜΠΤΗ 6/06/2024 18:00 (ΕΓΚΑΙΝΙΑ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/06/2024 18:00-21:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/06/2024 18:00-21:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/06/2024 18:00-21:00

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Εργαστήρι Τέχνης «Ζωγραφίζω» θα παραμείνει κλειστό από τη Μ. Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 (για τα τμήματα προσχολικής, παιδικά, καλλ.γυμνάσιο, κόμικ & εφήβων) & από τη Μ.Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 (για τα τμήματα ΑΣΚΤ, Γραμμικό – Ελεύθερο & Ενηλίκων) έως και την Τρίτη του Πάσχα, 7 Μαΐου 2024, λόγω εορταστικής περιόδου. Το εργαστήρι μας θα επαναλειτουργήσει την Τετάρτη του Πάσχα, 8 Μαΐου 2024.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν θα πραγματοποιούνται μαθήματα στο εργαστήριο μας. Ωστόσο, μετά το Πάσχα, ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά για να συνεχίσουμε την καλλιτεχνική μας δημιουργία.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και σας ευχόμαστε καλές γιορτές του Πάσχα! Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2102855142 καθημερινές 17:30-21:00.

Ευχές για Καλό Πάσχα 2020 - Ευχές για Καλή Ανάσταση - Χριστός Ανέστη

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΕΧΝΗΣ «ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ» – ΝΕΑ ΑΡΧΗ!!!

Κλείνοντας αυτόν τον κύκλο δημιουργίας μετά από 14 χρόνια λειτουργίας του Εργαστηρίου στην οδό Ελπίδος 31, νιώθουμε ένα μείγμα συναισθημάτων. Η νοσταλγία για τα παλιά, για τις αρχές που μας οδήγησαν εδώ, αντανακλά την αγάπη και την αφοσίωση που έχουμε βάλει στο Εργαστήρι Τέχνης “Ζωγραφίζω” .

Παράλληλα, υπάρχει και μια αίσθηση ικανοποίησης και ευγνωμοσύνης προς εσάς όλους, που μας υποστηρίξατε και μας εμπνεύσατε κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων. Η όμορφη συνεργασία μας εμπλούτισε βαθιά και θα παραμείνει ένα αξέχαστο κεφάλαιο στις ζωές μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όλες τις στιγμές και τη στήριξή σας.

Αν και κλείνουμε αυτόν τον κύκλο, οι μνήμες και οι σχέσεις που δημιουργήθηκαν θα παραμείνουν πάντα ζωντανές μέσα μας. Σας περιμένουμε στους καινούργιους μας χώρους να συνεχίσουμε μαζί αυτό το υπέροχο ταξίδι τέχνης:

1. Ναρκίσσων 12, Ηράκλειο Αττικής

2. Μηθύμνης 27Β, Κυψέλη Αθήνα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ CAMP 2024

Το Εργαστήρι Τέχνης “Ζωγραφίζω” χαίρεται να σας υποδεχτεί στο δεύτερο Πασχαλινό Camp! Σε αυτό το εργαστήριο, θα ανακαλύψετε τον μαγικό κόσμο της ζωγραφικής και των κατασκευών, της μουσικής και της κινητικής δράσης μέσα από διασκεδαστικά ομαδικά παιχνίδια!


Στο Camp μας, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν καλλιτεχνικά μέσα από ζωγραφική σε καμβάδες και χαρτιά, να δημιουργήσουν μοναδικές κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά και να εξερευνήσουν τη μουσική μέσα από ρυθμικά παιχνίδια. Μέσα από τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα, τα παιδιά θα ενισχύσουν τη φαντασία τους και θα αναπτύξουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες.


Το Camp θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες γεμάτες εκπλήξεις και δημιουργικές εξερευνήσεις σε μια υπέροχη μονοκατοικία στο κέντρο του Ηρακλείου, επί της οδού Ναρκίσσων 12. Μην χάσετε αυτή την υπέροχη ευκαιρία για διασκέδαση και μάθηση!

Κάντε την εγγραφή σας σήμερα για να εξασφαλίσετε θέση στο διασκεδαστικότερο πασχαλινό Camp ζωγραφικής και δημιουργικής δράσης!


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2102855142 καθημερινές 17:30-21:00.

«Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ»

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η εικαστική έκθεση με τίτλο: « Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ» παρατείνεται έως την Κυριακή 7 Απριλίου στην διεύθυνση Μηθύμνης 27Β στην Κυψέλη.

ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ: 18:00-21:00

Παρουσιάζονται έργα από 12 ταλαντούχους καλλιτέχνες, προσφέροντας ένα ταξίδι στον κόσμο της τέχνης!

Ελάτε να μοιραστείτε μαζί μας αυτήν την εμπειρία και να απολαύσετε την ομορφιά της τέχνης στον νέο μας χώρο!

Σας περιμένουμε όλους!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Αβλάμης Γεράσιμος, Ανδρέου Γιάννης (Dane Tattoo), Αντωνίου Γιάννης, Καραγιώργος Γιώργος, Καρύδης Κάρολος, GERA, Παπαδημητρίου Βιβή, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Πεταλάς Μιλτιάδης, Νάκας Σπύρος, Σταθόπουλος Νίκος, Φαμέλης Πάνος

Επικοινωνία Τηλέφωνα: 2169006621, 6943095150, 6944683873 E-mail: zografizo31@gmail.com  Ιστοσελίδα:www.zografizo31.com

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

« Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕ 21 ΓΑΤΕΣ»

Το Εργαστήρι Τέχνης «Ζωγραφίζω» και οι εκδόσεις Φουρφούρι σας προσκαλούν σε μία διαδραστική παρουσίαση βιβλίου, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου χώρου του Εργαστηρίου στην Κυψέλη (Μηθύμνης 27Β), και τη διοργάνωση της έκθεσης με τίτλο «Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ»

Την Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 12:00, οι 12 καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση μας υποδέχονται σε μια εικαστική εμπειρία για παιδιά από 5 ετών με θέμα το βιβλίο « Ο κόσμος της τέχνης σε 21 γάτες»

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ

Αβλάμης Γεράσιμος, Ανδρέου Γιάννης (Dane Tattoo), Αντωνίου Γιάννης, Καραγιώργος Γιώργος, Καρύδης Κάρολος, GERA, Παπαδημητρίου Βιβή, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Πεταλάς Μιλτιάδης, Νάκας Σπύρος, Σταθόπουλος Νίκος, Φαμέλης Πάνος

«Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Εργαστήρι Τέχνης «Ζωγραφίζω» με χαρά σας προσκαλεί στα εγκαίνια του νέου χώρου του, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30 Μαρτίου 19:00 η ώρα, στην διεύθυνση

 Μηθύμνης 27Β στην Κυψέλη.

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί η έκθεση με τίτλο

 “Ο Χρόνος Δεν Περιμένει Κανέναν”

παρουσιάζοντας έργα από 12 ταλαντούχους καλλιτέχνες, προσφέροντας ένα ταξίδι στον κόσμο της τέχνης.

Ελάτε να μοιραστείτε μαζί μας αυτήν την εμπειρία και να απολαύσετε την ομορφιά της τέχνης στον νέο μας χώρο!

Σας περιμένουμε όλους!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Αβλάμης Γεράσιμος, Ανδρέου Γιάννης (Dane Tattoo), Αντωνίου Γιάννης, Καραγιώργος Γιώργος, Καρύδης Κάρολος, GERA, Παπαδημητρίου Βιβή, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Πεταλάς Μιλτιάδης, Νάκας Σπύρος, Σταθόπουλος Νίκος, Φαμέλης Πάνος 

                                         

Επικοινωνία

Τηλέφωνα: 2169006621, 6943095150, 6944683873

E-mail: zografizo31@gmail.com  Ιστοσελίδα:www.zografizo31.com