January 2017

You are browsing the site archives by month.

To εργαστήρι τέχνης “Ζωγραφίζω” κόβει πίτα!

Το εργαστήρι τέχνης “Ζωγραφίζω” ΄έκοψε και φέτος την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα και σας εύχεται έναν ευτυχισμένο και δημιουργικό χρόνο!

unnamed (3)

 

 

 

 

unnamed (1)

 

 

 

 

 

unnamed (2)

 

 

 

 

 

unnamed (4)

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοπή Πίτας 2017 στο εργαστήρι τέχνης ζωγραφίζω

vasilopita1

 

 

 

 

 

 

 

 

Το εργαστήρι τέχνης ζωγραφίζω σας προσκαλεί την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου  στην καθιερωμένη κοπή της πίτας, θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας! Kαλή χρονιά με υγεία σε όλους!

ώρα: 18:30

Επίσκεψη του εκδότη κόμικ Νίκου Καμπουρόπουλου

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου επισκέφτηκε το Εργαστήρι Τέχνης ”Ζωγραφίζω” ο υπεύθυνος εκδόσεων Webcomics Νίκος Καμπουρόπουλος για να μας μιλήσει για τις ελληνικές εκδόσεις. Η συζήτηση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική. Οι μαθητές ενημερώθηκαν για την ελληνική σκηνή των κόμικ και παρουσίασαν ο καθένας τον δικό του φάκελο στον εκδότη. Επίσης, μιλήσαμε μαζί του για μελλοντικά σχέδια του Εργαστηρίου μας. Ελπίζουμε να  υπάρξει μια αντίστοιχη ευκαιρία και στο μέλλον!

φωτογραφία2

φωτογραφία1

φωτογραφία

Το Εργαστήρι Τέχνης “Ζωγραφίζω” πάει Φλωρεντία!

shutterstock_2304247841-575x383

 

 

 

 

 

 

To εργαστήρι τέχνης “Ζωγραφίζω” διοργανώνει πενταήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Φλωρεντία. Θα επισκευτούμε τα μουσεία της πόλης και ιστορικά μνημεία της Ιταλικής Αναγέννησης. Κόστος συμμετοχής ανά άτομο είναι 295 ευρώ και περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια , διαμονή σε ξενοδοχείο και ταξιδιωτική ασφαλεια. Για κράτηση θέσης θα πρέπει να μας δηλώσετε το όνομα σας καθώς και να δώσετε μια προκαταβολή 120 ευρω μέχρι τέλους του μήνα. Ημέρες εκδρομής:1Τετάρτη μέχρι  5 Κυριακή Μαρτίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τα τηλέφωνα 210 28 55 142, 694 46 83 873, 694 30 95 150

Γιάννης Μόραλος- Χρήστος Κάπραλος: Συνάντηση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

imagegen

 

 

 

 

 

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη-Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτζου, διοργανώνει την έκθεση “Γιάννης Μόραλης – Χρήστος Καπράλος. Μία φιλία ζωής και τέχνης”, η οποία θα φιλοξενείται στον χώρο του Φάρου στο ΚΠΙΣΝ. Η έκθεση πραγματοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο των ανοιχτών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται καθημερινά στο ΚΠΙΣΝ.

Οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν και συνδέθηκαν με φιλία στην Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, και έκτοτε ανέπτυξαν σχέσεις φιλίας στη ζωή και το έργο τους. Μια επιλογή από 18 χάλκινα έργα του Καπράλου παρουσιάζονται πλάι σε μια μικρή αναδρομική του Μόραλη. 50 αριστουργήματα του ζωγράφου, που προέρχονται κυρίως από τη μεγάλη δωρεά του στην Εθνική Πινακοθήκη, αλλά και από ιδιωτικές συλλογές, εικονογραφούν την πορεία από τα πρώιμα έργα του έως την κλασική αφαίρεση των τελευταίων χρόνων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες: https://www.snfcc.org/news-room/news/2016/09/yannis-moralis-christos-kapralos-friendship-in-life-and-art/?lang=el

Πόζα/ Μοντέλο στο εργαστήρι τέχνης ζωγραφίζω

imagegen-ashx

 

 

 

 

 

 

Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου  θα ποζάρει μοντέλο στο εργαστήρι μας για σχέδιο ή χρώμα,  από τις 6 έως τις 9 το βράδυ, το κόστος κάθε συμμετοχής για όλους (παλαιά και νέα μελή ) είναι 15 ευρώ (εξαιρούνται της συμμετοχής όσοι παρακολουθούν το πλήρες πρόγραμμα ). Σας περιμένουμε.