April 2017

You are browsing the site archives by month.

Πρωτομαγιά

 

sfragida1

 

 

 

 

 

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 1η Μαίου το Εργαστήρι Τέχνης Ζωγραφίζω θα παραμείνει κλειστό.

Σας περιμένουμε όλους την Τρίτη!

 

Έκθεση Νίκου Νικολάου στο Μέγαρο Εϋνάρδου

 

 

 

ΑΠΟΨΗ ΣΠΙΤΙΟΥ-ΑΙΓΙΝΑ.1950-1955

 

 

 

 

 

 

 

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΧΕΔΙΑ 1929 – 1986

Στην έκθεση παρουσιάζονται 300 σχέδια που καλύπτουν όλα τα γόνιμα χρόνια του καλλιτέχνη, από την περίοδο των σπουδών του μέχρι την ανέκδοτη εικονογράφηση που έκανε για τη Γυναίκα της Ζάκυθος του Διονυσίου Σολωμού.  Η έκθεση συνοδεύεται από έκδοση με κείμενο του Ν. Π. Παΐσιου, στον οποίο οφείλεται και η τεκμηρίωση έργων, εκτενές χρονολόγιο και βιβλιογραφία του καλλιτέχνη.

Διεύθυνση: Αγ. Κωνσταντίνου 20

Διάρκεια: 29 Μαρ 2017 – 13 Μαϊ 2017

Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή 12 πμ – 8 μμ., Σάββατο 11 πμ – 5 μμ
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Έκθεση: «Lappas Award Miners»

190x160_lappas_thumbnail

 

 

 

 

 

 

Το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας Vagonetto, με την υποστήριξη της εταιρείας ELMINBAUXITES Α.Ε. πραγματοποιεί έκθεση με τίτλο «Lappas Award Miners», στην αίθουσα «Παλαιoί Φούρνοι», στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Η έκθεση περιλαμβάνει τα έργα των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό εικαστικής διαμονής που διοργανώθηκε από το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας Vagonetto, σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ), τον περασμένο Δεκέμβριο, η οποία ολοκληρώθηκε με την απονομή του βραβείου «Γ. Λάππας». Νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η καλλιτέχνιδα Δανάη Κωτσάκη.

Για τέσσερις μέρες, στην αίθουσα «Παλαιοί Φούρνοι», θα φιλοξενηθούν έργα χώρου installation art, video art, γλυπτικής καθώς και κατασκευές, που εμπνευστήκαν οι καλλιτέχνες Κακλαμάνος Αλέξανδρος, Κωτσάκη Δανάη, Μωραΐτης Γιώργος και Σιψάς Ηλίας από τις καθημερινές εργασίες του «Μεταλλωρύχου» και αναδεικνύουν τους διαχρονικά ισχυρούς δεσμούς του επαγγέλματος με την καλλιτεχνική έκφραση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο

Εορταστικό Ωράριο

2

 

 

 

 

Το Εργαστήρι Τέχνης ”Ζωγραφίζω” σας εύχεται Καλό Πάσχα και σας ενημερώνει πως θα παραμείνει κλειστό από την Μεγάλη Πέμπτη ως και την Τετάρτη του Πάσχα. Την Πέμπτη του Πάσχα, το Εργαστήρι θα λειτουργήσει κανονικά. Καλές γιορτές!