Ζωγραφική ενηλίκων

first pic
second pic
third pic
fourth pic
fifth pic
sixth pic
seventh pic

Ζωγραφική ενηλίκων

Στο τμήμα ζωγραφικής & σχεδίου ο σπουδαστής αρχικά εξοικειώνεται με υλικά σχεδίου όπως κάρβουνο, μολύβι, κιμωλία, σινική μελάνη και στη συνέχεια εξασκείται στη διαδικασία της σχεδιαστικής αναπαράστασης.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Σε άτομα κάθε ηλικίας
ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ
Σχέδιο, χρώμα, σύνθεση, μοντέλο, μεικτές τεχνικές

Πρόγραμμα

Στη συνέχεια έρχεται σε επαφή με τις ιδιότητες των χρωμάτων, μέσω ειδικών ασκήσεων, για την καλύτερη κατανόηση της χρωματικής λειτουργίας στη ζωγραφική διαδικασία. Κατά την διάρκεια του κύκλου των μαθημάτων ο σπουδαστής ζωγραφίζει συνθέσεις εκ του φυσικού, μοντέλο, πορτρέτο, τοπίο και ελεύθερα/ αφηρημένα θέματα.

Τα υλικά ζωγραφικής που χρησιμοποιούνται ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε έργου και είναι ακρυλικά, λάδια, ακουαρέλες, τέμπερες, γκουάς κ.ά.

Ανάλογα με το είδος χρώματος που θα χρησιμοποιήσει, ο σπουδαστής μαθαίνει και την ανάλογη τεχνική για να εκτελέσει το έργο του καθώς επίσης του δίνεται και η δυνατότητα να πειραματιστεί με καινούργια υλικά και μεικτές τεχνικές, δημιουργώντας έτσι το δικό του προσωπικό στυλ.

Επιπλέον, κατά την διάρκεια των μαθημάτων γίνονται παρουσιάσεις με προβολές εικόνων έργων τέχνης για μια πιο ολοκληρωμένη κατανόηση του διδασκομένου αντικειμένου.

Χρησιμοι συνδεσμοι

ΛΙΣΤΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΛΙΣΤΑ ΥΛΙΚΩΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑ & ΧΑΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ

Εγγραφές

Εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο και νέα τμήματα ξεκινάνε συνέχεια. Για το κόστος παρακολούθησης του τμήματος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ