Σεμινάριο τοπίο πορτρέτο

first pic
second pic
third pic
fourth pic

Σεμινάριο Τοπίο/Πορτρέτο

Στο σεμινάριο τοπίο/πορτρέτο θα διδαχθούν σε 4 εξάωρα μαθήματα τεχνικές απόδοσης τοπίου & πορτρέτου όπως η ιμπρεσιονιστική τεχνική και η τεχνική του κιαροσκούρο.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
Γεράσιμος Αβλάμης & Σπύρος Νάκας
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
24 ώρες

Πρόγραμμα

Το πρώτο σεμινάριο έχει ως θέμα τη ζωγραφική τοπίου και θα εξελιχθεί σε εξωτερικό χώρο (άλσος Συγγρού) δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρατηρήσουν, να αναλύσουν και να εκφράσουν την ομορφιά του φυσικού τοπίου. Ο συμμετέχων μπορεί να χρησιμοποιήσει υλικά όπως ακρυλικά, λάδια, ακουαρέλες, λαδοπαστελ, μελάνια κ.ά. υπό την καθοδήγηση των υπευθύνων του σεμιναρίου. Θα παρουσιασθεί η ιμπρεσιονιστική τεχνική (Σεζάν, Βαν Γκογκ, Μονέ), η οποία έχει άμεσα κι εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Στο σεμινάριο πορτρέτου θα διδαχθεί η τεχνική κιαροσκούρο για μια πιο ρεαλιστική απόδοση της μορφής, καθώς και η ιμπρεσιονιστική τεχνική στην οποία η μορφή αποδίδεται πιο αφαιρετικά και με περισσότερες αποχρώσεις.

Εγγραφές

Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι 80€ και δεν περιλαμβάνει τα υλικά. Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ