Συχνές ερωτήσεις

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη λειτουργία του εργαστηρίου παρατίθονται παρακάτω. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνηση.

Πόσες φορές την εβδομάδα γίνονται μαθήματα;
Αυτό εξαρτάται από το τμήμα παρακολούθησης και τους εκπαιδευτικούς στόχους κάθε μαθητή. Ειδικότερα, για τα τμήματα προετοιμασίας για Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών κι Αρχιτεκτονική, τα μαθήματα ξεκινάνε απο 3 ώρες και πάνω. Το μάθημα του τμήματος κόμικ & εικονογράφησης γίνεται μια φορά την εβδομάδα και είναι διάρκειας 2 ωρών. Για το τμήμα ζωγραφικής ενηλίκων το μάθημα γίνεται μια φορά την εβδομάδα και είναι τετράωρο, ενώ τέλος για τα παιδικά τμήματα το μάθημα είναι μια φορά την εβδομάδα και είναι διάρκειας 1.30 ώρας.
Πόσο κοστίζουν τα δίδακτρα & πότε καταβάλλονται;
Τα δίδακτρα όλων των τμημάτων είναι μηνιαία και καταβάλλονται στην αρχή κάθε μήνα. Για όλα τα τμήματα υπάρχει ετήσια εγγραφή 20€. Για τα τμήματα προετοιμασίας για Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών κι Αρχιτεκτονική η τιμή ξεκινάει από 80€ μηνιαίως. Για το τμήμα κόμικ & εικονογράφησης η τιμή είναι 60€ μηνιαίως, για το τμήμα ενηλίκων είναι 40€ μηνιαίως, για τo τμήμα προσχολικής ηλικίας από 35€ μηνιαίως και για τo τμήμα μαθητών δημοτικού από 40€ μηνιαίως.
Τα υλικά ζωγραφικής τα προσφέρει το εργαστήρι;
Το εργαστήρι προσφέρει τα υλικά μόνο για τα παιδικά τμήματα, ενώ για τα υπόλοιπα τμήματα θα πρέπει οι μαθητές να αγοράσουν με δικά τους έξοδα τα απαραίτητα υλικά, από τα σχετικά καταστήματα με είδη ζωγραφικής.
Μπορώ να έρθω όποτε θέλω ή μόνο τον Σεπτέμβριο;
Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιοδήποτε τμήμα καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.
Αν λείψω σε ένα μάθημα, μπορώ να το αναπληρώσω;
Όχι, αναπληρώσεις δεν γίνονται, ο μαθητής έρχεται κανονικά στο επόμενο μάθημα.