εργαστήρι τέχνης

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΕΧΝΗΣ «ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ» – ΝΕΑ ΑΡΧΗ!!!

Κλείνοντας αυτόν τον κύκλο δημιουργίας μετά από 14 χρόνια λειτουργίας του Εργαστηρίου στην οδό Ελπίδος 31, νιώθουμε ένα μείγμα συναισθημάτων. Η νοσταλγία για τα παλιά, για τις αρχές που μας οδήγησαν εδώ, αντανακλά την αγάπη και την αφοσίωση που έχουμε βάλει στο Εργαστήρι Τέχνης “Ζωγραφίζω” .

Παράλληλα, υπάρχει και μια αίσθηση ικανοποίησης και ευγνωμοσύνης προς εσάς όλους, που μας υποστηρίξατε και μας εμπνεύσατε κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων. Η όμορφη συνεργασία μας εμπλούτισε βαθιά και θα παραμείνει ένα αξέχαστο κεφάλαιο στις ζωές μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όλες τις στιγμές και τη στήριξή σας.

Αν και κλείνουμε αυτόν τον κύκλο, οι μνήμες και οι σχέσεις που δημιουργήθηκαν θα παραμείνουν πάντα ζωντανές μέσα μας. Σας περιμένουμε στους καινούργιους μας χώρους να συνεχίσουμε μαζί αυτό το υπέροχο ταξίδι τέχνης:

1. Ναρκίσσων 12, Ηράκλειο Αττικής

2. Μηθύμνης 27Β, Κυψέλη Αθήνα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ CAMP 2024

Το Εργαστήρι Τέχνης “Ζωγραφίζω” χαίρεται να σας υποδεχτεί στο δεύτερο Πασχαλινό Camp! Σε αυτό το εργαστήριο, θα ανακαλύψετε τον μαγικό κόσμο της ζωγραφικής και των κατασκευών, της μουσικής και της κινητικής δράσης μέσα από διασκεδαστικά ομαδικά παιχνίδια!


Στο Camp μας, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν καλλιτεχνικά μέσα από ζωγραφική σε καμβάδες και χαρτιά, να δημιουργήσουν μοναδικές κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά και να εξερευνήσουν τη μουσική μέσα από ρυθμικά παιχνίδια. Μέσα από τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα, τα παιδιά θα ενισχύσουν τη φαντασία τους και θα αναπτύξουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες.


Το Camp θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες γεμάτες εκπλήξεις και δημιουργικές εξερευνήσεις σε μια υπέροχη μονοκατοικία στο κέντρο του Ηρακλείου, επί της οδού Ναρκίσσων 12. Μην χάσετε αυτή την υπέροχη ευκαιρία για διασκέδαση και μάθηση!

Κάντε την εγγραφή σας σήμερα για να εξασφαλίσετε θέση στο διασκεδαστικότερο πασχαλινό Camp ζωγραφικής και δημιουργικής δράσης!


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2102855142 καθημερινές 17:30-21:00.

«Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ»

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η εικαστική έκθεση με τίτλο: « Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ» παρατείνεται έως την Κυριακή 7 Απριλίου στην διεύθυνση Μηθύμνης 27Β στην Κυψέλη.

ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ: 18:00-21:00

Παρουσιάζονται έργα από 12 ταλαντούχους καλλιτέχνες, προσφέροντας ένα ταξίδι στον κόσμο της τέχνης!

Ελάτε να μοιραστείτε μαζί μας αυτήν την εμπειρία και να απολαύσετε την ομορφιά της τέχνης στον νέο μας χώρο!

Σας περιμένουμε όλους!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Αβλάμης Γεράσιμος, Ανδρέου Γιάννης (Dane Tattoo), Αντωνίου Γιάννης, Καραγιώργος Γιώργος, Καρύδης Κάρολος, GERA, Παπαδημητρίου Βιβή, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Πεταλάς Μιλτιάδης, Νάκας Σπύρος, Σταθόπουλος Νίκος, Φαμέλης Πάνος

Επικοινωνία Τηλέφωνα: 2169006621, 6943095150, 6944683873 E-mail: zografizo31@gmail.com  Ιστοσελίδα:www.zografizo31.com

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

« Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕ 21 ΓΑΤΕΣ»

Το Εργαστήρι Τέχνης «Ζωγραφίζω» και οι εκδόσεις Φουρφούρι σας προσκαλούν σε μία διαδραστική παρουσίαση βιβλίου, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου χώρου του Εργαστηρίου στην Κυψέλη (Μηθύμνης 27Β), και τη διοργάνωση της έκθεσης με τίτλο «Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ»

Την Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 12:00, οι 12 καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση μας υποδέχονται σε μια εικαστική εμπειρία για παιδιά από 5 ετών με θέμα το βιβλίο « Ο κόσμος της τέχνης σε 21 γάτες»

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ

Αβλάμης Γεράσιμος, Ανδρέου Γιάννης (Dane Tattoo), Αντωνίου Γιάννης, Καραγιώργος Γιώργος, Καρύδης Κάρολος, GERA, Παπαδημητρίου Βιβή, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Πεταλάς Μιλτιάδης, Νάκας Σπύρος, Σταθόπουλος Νίκος, Φαμέλης Πάνος

«Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Εργαστήρι Τέχνης «Ζωγραφίζω» με χαρά σας προσκαλεί στα εγκαίνια του νέου χώρου του, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30 Μαρτίου 19:00 η ώρα, στην διεύθυνση

 Μηθύμνης 27Β στην Κυψέλη.

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί η έκθεση με τίτλο

 “Ο Χρόνος Δεν Περιμένει Κανέναν”

παρουσιάζοντας έργα από 12 ταλαντούχους καλλιτέχνες, προσφέροντας ένα ταξίδι στον κόσμο της τέχνης.

Ελάτε να μοιραστείτε μαζί μας αυτήν την εμπειρία και να απολαύσετε την ομορφιά της τέχνης στον νέο μας χώρο!

Σας περιμένουμε όλους!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Αβλάμης Γεράσιμος, Ανδρέου Γιάννης (Dane Tattoo), Αντωνίου Γιάννης, Καραγιώργος Γιώργος, Καρύδης Κάρολος, GERA, Παπαδημητρίου Βιβή, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Πεταλάς Μιλτιάδης, Νάκας Σπύρος, Σταθόπουλος Νίκος, Φαμέλης Πάνος 

                                         

Επικοινωνία

Τηλέφωνα: 2169006621, 6943095150, 6944683873

E-mail: zografizo31@gmail.com  Ιστοσελίδα:www.zografizo31.com

«ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2024»

Και ναι είναι κοντά μας! Το ημερολόγιο του 2024, που δημιούργησαν οι μικροί καλλιτέχνες μας του τμήματος Σκίτσο-Κόμικ με φαντασία και αγάπη, βρίσκεται στο χώρο του Εργαστηρίου και είναι διαθέσιμο για να το αποκτήσετε!

Άλλη μια χρόνια οι μαθητές μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τη δημιουργία του ημερολογίου 2024!

Συγχαρητήρια σε όλους είμαστε περήφανοι για αυτό το όμορφο αποτέλεσμα!

Ευχαριστούμε, επίσης, το FAST COPY για την εξαιρετική εκτύπωση !

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024 ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΕΧΝΗΣ «ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ»

Από που να πάρετε την πιο αφράτη βασιλόπιτα για το 2024 | Ειδησεις |  Pagenews.gr

Το Εργαστήρι Τέχνης Ζωγραφίζω σας προσκαλεί στην «Κοπή της Πίτας 2024», που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Εργαστηρίου μας, ημέρα Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, επί της οδού Ναρκίσσων 12, Νέο Ηράκλειο Αττικής (πλησίον του ΗΣΑΠ), 19:30 η ώρα το απόγευμα. Θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας! Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία σε όλους και ευτυχισμένο το 2024!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΕΧΝΗΣ «ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ»

Ευχές από όλη την ομάδα του Εργαστηρίου Τέχνης «Ζωγραφίζω»

Θα είμαστε ξανά κοντά σας, για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία, στις 3 Ιανουαρίου!

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Το Εργαστήρι Τέχνης «Ζωγραφίζω» σας εύχεται Χρόνια Πολλά και σας ενημερώνει για το Εορταστικό Πρόγραμμά του. Το Εργαστήρι θα παραμείνει κλειστό από την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023 έως και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν κανονικά την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024.

Επιπλέον, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024 το Εργαστήρι θα παραμείνει κλειστό λόγω της Αργίας των Φώτων.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ CAMP

«ΜΑΓΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ CAMP: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ!»

Καλώς ήρθατε στο Χριστουγεννιάτικο Camp Ζωγραφικής και Κατασκευών για παιδιά! Είναι χαρά μας να υποδεχτούμε τους μικρούς μας δημιουργούς σε ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο χρώμα, φαντασία και χριστουγεννιάτικη χαρά.

Στο camp μας, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από πολλές δραστηριότητες. Ανυπομονούμε να ταξιδέψουμε μαζί στον μαγικό κόσμο των χριστουγεννιάτικων τεχνών και χειροτεχνιών. Ετοιμαστείτε για μια εμπειρία γεμάτη γέλια, φιλία και δημιουργικότητα. Το Χριστουγεννιάτικο Camp μας υπόσχεται να αφήσει μια αξέχαστη εντύπωση στα παιδιά και να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις.

Ας ζωγραφίσουμε, ας κατασκευάσουμε και ας μοιραστούμε τη χαρά των Χριστουγέννων μαζί!

Οι «ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» έχουν ξεκινήσει, προλάβετε θέση!!!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλέσετε στο 2102855142 καθημερινές 17:00-21:00 και Σάββατο 10:00-14:00.